Ertekin'den Aysima bebek için yardım çağrısı

Hasan Çınar ve Melih Eymen gibi Aysima bebek de yardım bekliyor. SMA hastası olan Aysima için Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin de sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Ertekin'den Aysima bebek için yardım çağrısı

Kayseri’de yaşayan Aysima Tuna bebek, yardım bekliyor.

SMA hastası olan Aysima ‘Zamanı az kalan küçük Aysima’ya Umudu beraber verelim’ sloganıyla yardım bekliyor. Valilik onaylı yardım kampanyası devam ediyor. Aysima'nın ailesi de bebeklerinin hayata tutunması için umudunu kaybetmeden gece gündüz çalışıyor.

 Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin de, sosyal medya hesabından Aysima bebek için yardım çağrısında bulundu. ‘Yardımlarınızı yaparken Aysima bebek de aklınızda bulunsun’ diyen Ertekin, ‘Kıymetli yurt içi ve yurt dışı bayilerimiz, tedarikçilerimiz, fasoncularımız, Aysima bebek Hes Kablo’da çalışan bir kardeşimizin bebeği. Ramazan ayı yardımlaşma, fitre ve zekat ayı. Yardımlarınızı yaparken Aysima bebek de aklınızda bulunsun. Yardım yapamazsanız da bu yardım talebinin duyurulmasına yardımcı olabilirsiniz’ diyerek Aysima bebek için fitre ve zekat verilebileceğini hatırlattı.

Tüm GSM Operatörleri için AYSİMA YAZ 2609'a mesaj gönderip, yardımcı olabilirsiniz. Haydi Kayseri, Aysima bebeğe de yardım edelim. Daha önce Hasan Çınar ve Melih Eymen için tek yürek olan Kayserili yardımseverlerin, Aysima için de yardım etmeleri bekleniyor. 

Ertekin'den Aysima bebek için yardım çağrısı

Aysima için anne ve babası Cumhuriyet Meydanında kurulan yardım standında siz değerli okuyucularımızın yardımlarını bekliyor. Ramazan ayında Alpaslan Baki Ertekin'in de belirttiği gibi fitre ve zekatlarımızı Aysima kardeşimizin tedavi olması için verebilirsiniz.