Erkilet'te 'köpeğin kafasına sıkmışlar' iddiası

Türkiye, Sakarya'daki ormanlık alanda patileri ve kuyruğu kesilerek vahşice katledilen yavru köpeğin haberleri ile sarsılırken, Kayseri Erkilet'te de bir köpeğin kafasına kurşun sıkılarak katledildiği iddia edildi.

Erkilet'te 'köpeğin kafasına sıkmışlar' iddiası

Sosyal medyadan duyurulan olaya göre Erkilet’in tepesindeki kayalık alanda, kayalıkların arasında kafasından yaralanarak köpeğin katledildiği ifade edilirken, söz konusu paylaşımda şu yoruma yer verildi; “Köpeğin kafasına sıkmışlar. Bu görüntüyü Erkilet’in tepede çektim. Yapanların Allah belasını verir inşallah.”
 
YURT ÇAPINDA BÜYÜK TEPKİ VE ÖFKE
 
Türkiye gündemine oturan ve büyük bir insanlık ayıbı olan Sakarya’daki patileri ve kuyruğu kesilerek öldürülen köpeğe yapılan muamele karşısında insanlarda büyük bir öfke ve tepki meydana geldi. İnsanlar, başta sosyal medya olmak üzere bir çok alanda olaya tepkiler gösterirken, bunu yapan kişi-kişilere öfke kustu. 
 
DUYARLILIK ARTTI
 
Söz konusu olaya ilişkin haberlerle birlikte hayvanlara işkence ve hayvanları katletme görüntüleri sosyal medyada arttı. Bu konuda duyarlılık gösteren vatandaşlar, havyalara insanlar tarafından yapılan işkenceleri ve onların katledilme görsellerini paylaşarak bunu yapanların yakalanmasını, gereken cezanın verilmesini istedi. HABER: KAAN AKBAŞ