Erdoğan deftere ne yazdı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Anıtkabir özel defterini imzaladı. Erdoğan deftere ne yazdı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Erdoğan deftere ne yazdı?

Meclis'te yemin ettikten sonra Anıtkabir'e gelen Erdoğan, yol kenarında bekleyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Yol boyunca vatandaşları selamlan Erdoğan, ardından Anıtkabir'e çıktı.

Erdoğan deftere ne yazdı?

Burada Anıtkabir özel defterini imzalayan Erdoğan, şunları yazdı:

"Aziz Atatürk Türkiye bir seçim sürecini daha tüm dünyaya örnek gösterilecek rekor bir katılımla ve demokrasi şöleni havasında suhuletle neticelendirdi. 14 Mayıs’ta TBMM’nde görev yapacak 28. dönem milletvekillerini belirleyen milletimiz 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı seçiminin şahsımıza yüzde 52,18 oy oranı ile yine büyük bir teveccüh gösterdi. Hamdolsun bir 5 sene daha ülkemize ve necip milletimize hizmet edecek olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin de güvenoyu aldığı bu seçimlerin milletimizin önünde yeni bir dönemin kapılarını açtığına inanıyoruz. Önümüzdeki 5 yıl boyunca Türkiye’nin Yüzyılı vizyonunu hayata geçirmek için canla başla çalışmayı sürdüreceğiz. Asrın felaketi 6 Şubat felaketinin yaralarını hızla sarıp söz verdiğimiz gibi depremzedelerimizi en kısa sürede yeni yuvalarına kavuşturacağız. 12. cumhurbaşkanı olarak milletimizin ebedi ve ezeli kardeşliğini korumaya ülkemizi büyütmeye devletimizi yüceltmeye devam edeceğiz. Rabbim yolumuzu bahtımızı açık etsin. Ruhun şad olsun."