Erciyes Medya Ödülleri sahiplerini buldu!

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) tarafından 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nda düzenlenen 'Erciyes Medya Ödülleri' sahiplerini buldu. Düzenlenen programda Kayseri Anadolu Haber muhabiri Ecem Yaman da ödüle layık görüldü.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) tarafından 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda düzenlenen 'Erciyes Medya Ödülleri' sahiplerini buldu. KGC Başkanı Metin Kösedağ, 'Şehrimizin ortak aklına katkı sunmayı, eleştirirken çözüm üretmeyi ve milletimizin menfaatlerini her şeyin üzerinde tutmayı sürdüreceğiz' dedi.

Programa, Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KGC Başkanı Metin Kösedağ, ilçe belediye başkanları, oda başkanları ve davetliler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan KGC Başkanı Metin Kösedağ, '24 Temmuz, Türk basın tarihinde sansürün kaldırılışını simgeleyen, basın özgürlüğü kadar sorumluluğu da hatırlatan anlamlı bir gündür. Bizler de bu anlamlı günde, mesleğine emek veren, doğru, tarafsız ve ilkeli haberciliği ilke edinen basın mensuplarımızı onurlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Elbette basınımızın çözüm bekleyen sorunları bulunmaktadır. Dijital dönüşüm, ekonomik zorluklar, yerel medyanın sürdürülebilirliği ve mesleki hakların güçlendirilmesi, hepimizin ortak gündemidir. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti olarak bu sorunların takipçisi olmaya, meslektaşlarımızın hak ve hukukunu kararlılıkla savunmaya devam edeceğiz. Bizim anlayışımız; şehrine sahip çıkan, milli ve manevi değerlerini önceleyen, birlik ve beraberliği güçlendiren, kamu yararını esas alan bir gazetecilik anlayışıdır. Kayseri’nin gelişmesi, büyümesi ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine katkı sunması adına tüm kurumlarımızla yapıcı bir iş birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz. Şehrimizin ortak aklına katkı sunmayı, eleştirirken çözüm üretmeyi ve milletimizin menfaatlerini her şeyin üzerinde tutmayı sürdüreceğiz. Bugün düzenlediğimiz Erciyes Medya Ödülleri de bu anlayışın önemli bir parçasıdır. Geleneksel hale getirmeyi hedeflediğimiz yarışmamız, bundan sonraki yıllarda da Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Erciyes Medya Ödülleri adıyla yoluna daha da güçlenerek devam edecektir. Ancak hedefimiz yalnızca Kayseri ile sınırlı değildir. Erciyes’in adını ve Kayseri’nin marka değerini ulusal ölçekte daha güçlü bir noktaya taşımak, bu organizasyonu Türkiye’nin saygın medya ödülleri arasında kalıcı bir yere ulaştırmaktır' dedi.

Erciyes Medya Ödülleri sahiplerini buldu!

Vali Gökmen Çiçek ise, 'Benim Kayseri’de görev sürem 4 yıl oldu. 4 yıldır hep beraber hepimiz kamu hizmeti yapmamız dolayısıyla yakın mesaimizle beraber bir aile gibi olduk. Birçok imtihanı beraber verdik. 6 Şubat depreminde Kayseri yağmur oldu deprem bölgesine yağdı. Maraş'ta Kayseri vardı. Hatay'da Kayseri vardı. Adıyaman'da Kayseri vardı. Ancak Kayseri yerel basınının özellikle depremle ilgili halkımızı seferber etmesini hiçbir zaman unutmayacağım. Yine Kayseri'de hepimizin bildiği gibi toplumsal olaylarda ve bir tane bizi çok güzel toplumsal olayda Kayseri yerel basınının verdiği imtihan muhteşemdi. Halkı anında bilgilendirerek, provokasyonların ve dezenformasyonun önüne geçerek bizi çok büyük bir sıkıntıdan kurtarmıştı. Dolayısıyla ben sizin her zaman şehrinize olan aşkınız, ülkenize ve bayrağınıza olan sevdanızla beraber yaptığınız haberler dolayısıyla ilin Valisi olarak özellikle teşekkür ediyorum' ifadelerinin kullandı.

Erciyes Medya Ödülleri sahiplerini buldu!

Kayseri Anadolu Haber'e ödül!

Erciyes Medya Ödülleri kapsamında Kayseri Anadolu Haber muhabiri Ecem Yaman da Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. Ecem Yaman plaketini ünlü gazeteci, sunucu Erhan Çelik'ten aldı.