Erciyes Kayak Merkezi'nde Görsel Şölen!

Erciyes'te çekilen kar görüntüleri Erciyes Kayak Merkezi'nde görsel şölen oluşturdu. Kayak sezonu açıldıktan sonra turistlerin Erciyes'e rağbeti artarak devam ederken Erciyes tamamıyla beyaza büründü. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Erciyes Kayak Merkezi'nde Görsel Şölen!

Erciyes’te çekilen kar görüntüleri Erciyes Kayak Merkezi’nde görsel şölen oluşturdu. Kayak sezonu açıldıktan sonra turistlerin Erciyes’e rağbeti artarak devam ederken Erciyes tamamıyla kara büründü.

Türkiye’nin en gelişmiş kış sporları merkezi haline gelen Erciyes, kayak severlere gece gündüz demeden kesintisiz kayak yapma imkanı sunuyor. Erciyes’te gece boyunca çalışan teleferik sayesinde tatilciler karın tadını doyasıya çıkarıyor. Kış sezonu boyunca her hafta cuma ve cumartesi günleri; sömestr tatili boyunca ise her akşam düzenlenen gece kayağı etkinliğine tatilciler yoğun ilgi gösteriyor.

Erciyes Kayak Merkezi resmi hesabı X üzerinden Erciyes görüntülerini paylaştı. Paylaşımda; 'Erciyes’te kar yağışlı ve fırtınalı bir hava, Kar taneleri rüzgarın ritmine ayak uyduruyor.' cümlelerini kullandı.

Kış mevsimi binlerce turisti ağırlayan Erciyes Kayak Merkezi, aynı zamanda hafta sonunu ailesiyle geçirmek isteyenlerin faaliyet noktası haline geldi. Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes’te çekilen görüntüler görenleri büyüledi..

Erciyes Kayak Merkezi nefes kesen manzarası ile kayak yapma imkanı sunarken, Erciyes’ten yeni gelen görüntüler izleyenlere görsel şölen oluşturdu.