Erciyes'in en çok konuşulan ismi oldu

Erciyes Kayak Merkezi'nde 2023 kayak sezonunun açılışı, kayakseverleri sevince boğdu. Erciyes'te hafta sonu 4 yaşındaki bir snowboard yıldızının gösterisiyle ayrı bir renk kazandı. Detaylar Haberimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Erciyes'in en çok konuşulan ismi oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erciyes Kayak Merkezi'nde kayak sezonunun başlamasıyla birlikte binlerce kayaksever pistlere akın etti. Aralarında 4 yaşındaki bir snowboard yıldızının da bulunduğu minik kız yaptığı kayak şov ile izleyenleri adeta kendine hayran bıraktı. 

Erciyes Kayak Merkezi’nin açılmasıyla birlikte binlerce kayakseverler pistlere akın etti. Kayakseverlerin uzun süredir beklediği 2023 kayak sezonunu geçtiğimiz hafta içinde açılmıştı. Kayakseverler, bir yıllık hasretin ardından Erciyes'in beyaz örtüsüne kavuştu. Erciyes’te özlenen tablo gerçekleşti ve pistler, sabahın erken saatlerinden itibaren renkli görüntülere sahne oldu.

Erciyes'in en çok konuşulan ismi oldu

Hafta sonu ise, en dikkat çeken kısmı 4 yaşında bir snowboard harikası olan minik kız oldu. Cesur ve yetenekli snowboard performansıyla hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çeken küçük yaştaki bu yetenek, herkesi kendine hayran bıraktı.