Erciyes'e el attılar! Büyük takdir topladılar - Haberler - Kayseri...

Kayseri'de öğrenciler, bu kez Erciyes Dağı'nın temizliği için kolları sıvadı. Öğrenciler, Çevre dostu bir Kayseri için önemli bir adım attı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu'nun Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Erciyes'e el attılar! Büyük takdir topladılar - Haberler - Kayseri...

Kayserili öğrenciler, sosyal sorumluluk projelerine sağladığı katkı ile büyük takdir topluyor.Erciyes'e el attılar! Büyük takdir topladılar - Haberler - Kayseri...Öğrenciler, bu kez de Erciyes Dağı'nın temizliği için kolları sıvayarak, öernek oldu. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk hareketlerine önem vererek öğrencilerle birlikte Erciyes Dağı'nda temizlik faaliyeti başlattı. Erciyes A.Ş.'nin ev sahipliğinde gerçekleşen 'Mavi & Yeşil Bir Gün' etkinliği, daha temiz bir Erciyes ve çevre dostu bir Kayseri için önemli bir adım oldu. Bu etkinliği etkinlikte başta KAYMEK olmak üzere tüm destekçilere teşekkür edildi.Erciyes'e el attılar! Büyük takdir topladılar - Haberler - Kayseri...Erciyes Dağı, Kayseri'nin en önemli doğal güzelliklerinden biri. Aynı zamanda turistik açıdan büyük bir potansiyele sahip olan Erciyes,ne yazık ki, bazı piknikçilerin duyarsızlığı sonucunda kirleniyor. Doğal güzelliklerin korunması ve temiz bakım için büyük önem taşıyan Erciyes, hafta sonu öğrencilerin uğrağı oldu. Kışın kayakla, yazın da çeşitli etkinliklerle adından sıkça bahsettiren Erciyes, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tesisleriyle birlikte harekete geçerek temizlik etkinliği ile gündeme geldi.Erciyes'e el attılar! Büyük takdir topladılar - Haberler - Kayseri...Öğrencilerinin sosyal sorumluluk bilincini arttırmak ve daha temiz bir doğa için öğrenciler, Erciyes Dağı'nın temizliğine katkıda bulundu. Daha yaşanabilir ve çevre dostu bir Kayseri için önemli bir adım atan öğrenciler, büyük takdir topladı. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi etkinlik sonrasında sosyal medya hesapları üzerinden şu mesajı paylaştı: "Mavi&Yeşil Bir Gün gerçekleşmesi Erciyes A.Ş.'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Daha temiz bir Erciyes ve daha yaşanabilir çevre dostu #Kayseri için yöneticile Erciyes Dağı'nı pırıl pırıl yapan başta KAYMEK olmak üzere bu verimliliğe destek veren herkese teşekkür ediyoruz." Erciyes'e el attılar! Büyük takdir topladılar - Haberler - Kayseri...