Erciyes 38 FK'dan yeni bir transfer hamlesi daha!

Erciyes 38 FK, Antalya kampında transferlerini sürdürdü. Balıkesirspor'dan 32 yaşındaki Artun Akçakın ile sezon sonuna kadar imza atıldı.

Sezonun ikinci yarısı için kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Erciyes 38 FK, gücüne güç katmaya devam ediyor. İlk yarının son haftalarında alınan başarısız sonuçlardan dolayı zirveden uzaklaşan Kayseri temsilcisi, transferlerine devam ediyor.

Erciyes 38 FK, Artun Akçakın’ı kadrosuna kattı

Başkan Ahmet Dirgenali yönetimindeki Mavi-Siyahlılar, bir transfere daha imza attı. Serdar Yiğit, Fatih Yiğit Şanlıtürk ve Caner Kaban’ı renklerine bağlayan Erciyes 38 FK, Balıkesirspor’dan 32 yaşındaki Artun Akçakın’ı renklerine bağladı.

Erciyes 38 FK'dan yeni bir transfer hamlesi daha!

Artun Akçakın’ın kariyerinden öne çıkan takımlar

Gençlerbirliği, Hacettepe, Adana Demirspor, Alanyaspor, Ümraniyespor, Eyüpspor, Manisaspor, Şanlıurfaspor, İskenderunspor, Tarsus İdman Yurdu, Karamanspor ve son olarak da Balıkesirspor’da forma giyen Artun Akçakın ile sezon sonuna kadar anlaşma yapıldı.

Erciyes 38 FK'dan yeni bir transfer hamlesi daha!

Kulüpten açıklama: Hoş geldin Artun Akçakın

Kulüpten yapılan açıklamada, “Hoş geldin Artun Akçakın. Kulübümüz, Balıkesirspor’dan Artun Akçakın ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı. Anlaşmanın hem kulübümüze hem de oyuncumuza hayırlı olmasını dileriz” denildi.

İmza töreninde sportif direktör Alper Aslan yer aldı.