Erciyes 38 FK'da tempo yükseldi Bir transfer daha açıkladılar!

Erciyes 38 FK, Batuhan Özgan ile yeniden anlaşma sağladı. Mavi-Siyahlılar yeni sezon öncesinde transfer sayısını 10'a yükseltti.

Erciyes 38 FK, 10. transferini de gerçekleştirdi. Mavi-Siyahlılar, transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürüyor. Aynı anda iç ve dış transfer çalışmaları yapan Mavi-Siyahlılar, art arda yaptığı duyurularla taraftarını heyecanlandırıyor. Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla çıkmaya hazırlanan Kayseri ekibi, Batuhan Özgan ile de yeni sezon için anlaşmaya vardı.

Batuhan Özgan ile yola devam

Batuhan Özgan’ın da dahil olduğu süreçte şu ana kadar 7 iç, 3 dış transfer yapan Erciyes 38 FK’dan yapılan duyuruda, “Batuhan Özgan ile 2026/2027 futbol sezonunda da yola devam ediyoruz. Futbolcumuza yeni sezonda başarılar dileriz” ifadeleri paylaşıldı. Kayserispor altyapısında futbola başlayan Batuhan, sezon başında Kayserispor'dan transfer edilmişti.

Erciyes 38 FK'da tempo yükseldi Bir transfer daha açıkladılar!

Geçen sezonu ikinci sırada bitiren ve evinde Malatya Yeşilyurt’a 4-3 mağlup olarak final şansını kaybeden Mavi-Siyahlılar, şu ana kadar Fatih Yiğit Şanlıtürk, Çağrı Yağız Yasak, Mehmet Tosun, Utkan Gökçen, Artun Akçakın, Seyit Ali Kahya ve Mertcan Dağlı’ya imza attırdı.

Yeni transfer duyuruları bekleniyor

Gün içinde transfer duyurularının devam etmesi bekleniyor. Nesine 3. Lig'de yeni sezon 5-6 Eylül 2026 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Mavi-Siyahlı takımın sezon başı kamplarını Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde yapması bekleniyor.