Enkaz altında kalan amatör futbolcu kurtarılamadı

Amatör futbolcu Erkan Atcı, Kahramanmaraş'ta yaşanan depremde göçük altında kalarak hayatını kaybetti.

Enkaz altında kalan amatör futbolcu kurtarılamadı

Kayseri'de futbol oynadı
Kahramanmaraş 1998 doğumlu Erkan Atcı, amatör olarak futbol oynarken, 2017-2021 yılları arasında Kayseri'de de futbol oynadı.

Develi-Yahyalı formaları giydi
Eğitimi için Kayseri'ye gelen Erkan, 2017-2018 yılları arasında Yahyalıspor'da forma giyerken, 2019-2021 yılları arasında ise Emar Grup-Develispor ekiplerinin formasını terletti. Okulu bittikten sonra Kahramanmaraş'a dönen Erkan Atcı, burada ikametini sürdürürken, futbol hayatını da Maraş ekibi Islahiyespor'da sürdürdü.

Acı haber çarşamba akşamı geldi
6 Şubat'taki feci Kahramanmaraş depreminde göçük altında kalan Erkan Atcı'nın büyük umutlarla kurtarılması beklendi. Ancak mutlu haber beklenirken, acı haberi çarşamba akşamı geldi. Erkan Atcı'nın enkazdan cansız bedeni çıkartıldı.

Amatör camia yasa boğuldu
Kayseri Amatör spor camiası Erkan'ın ölümüyle yasa boğuldu. Develispor ve Yahyalıspor'dan takım arkadaşları, antrenörleri sosyal medyadan acılarını dile getirerek baş sağlığı diledi. 

Dünyaevine girecekti
Vefat eden Erkan Atcı hakkında acı bir detay da duygulandırdı. Nişanlı olan Erkan Atcı, yaklaşık 5 ay sonra evlenecekti. Erkan ve Huri çifti 5 ay sonra dünya evine girecekti.

Muhammed Kösedağ