Engelsiz Eğitim Sen'den bayramlaşma buluşması

2018 Ankara merkezli kurulan ve Kayseri' de 2020 yılı içerisinde teşkilatlanma yapısı tamamlanarak faaliyete geçen Engelsiz Eğitim Çalışanları Sendikası, 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü il yönetimi ve üyeleriyle yemekli bayramlaşma töreninde bir araya geldiler.

Engelsiz Eğitim Sen'den bayramlaşma buluşması

Etkinlikte konuşma yapan Engelsiz Eğitim Çalışanları Sendikası Kayseri İl Temsilcisi Fatma TANRIVERDİ ‘’ Sendikamız 2018 yılında Ankara merkezli olarak kurulmuş olup ilimizde 2020 yılında faaliyetlerde bulunmaya başlamıştır. Sendikamız devlet memurlarının özlük haklarının iyileşmesi yolunda var gücüyle çalışmakla birlikte inşallah bu hedefte güzel çalışmalara imza atacaktır. Sendikamızın faaliyete geçtiği günden bu yana üyelerimizle etkinliklerde buluşma imkanını maalesef pandemi süreci olumsuz yönde etkilemiştir. Vakaların azaldığı ve normal hayata yavaş yavaş geçildiği bu günlerde bizlerde üyelerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Sizlerle bu güzel ortamda bir arada bulunmaktan şahsım ve yönetimim adına büyük mutluluk duymaktayım. Sendikamızın gücü ilimizde her geçen gün artmaktadır. Bu gücümüzü siz değerli üyelerimize borçluyuz. Sizlerin sayesinde her geçen gün biraz daha büyüyerek sendikamızın daha da iyi yerlerde olacağımıza inancımız tamdır. Bu vesileyle bir kez daha etkinliğimize katıldığınız için sizlere çok teşekkür eder bundan sonra ki etkinliklerde buluşmak üzere sizleri saygıyla selamlıyorum ‘’ ifadelerinde bulunmuştur.
Engelsiz Eğitim Çalışanları Sendikası Kayseri İl Temsilcisi Fatma Tandıverdi’nin konuşmasının ardında yemeğe geçilmiştir. Yemekten sonra sendika üyeleriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak etkinlik sona ermiştir.

Haber Merkezi