En çok kâr ettiren altın hangisi?

Gram altının hızlı yükselişi sürüyor. Altına yatırım yapmak isteyenler son olarak bin 495 TL olan gram altına hücum ediyor. Peki en çok kâr ettiren altın hangisi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

En çok kâr ettiren altın hangisi?

Altının önlenemez yükselişi sürerken, altına yatırım yapmak isteyenler gram altına hücum ediyor. Ancak uzmanlar gram altının sanıldığı gibi karlı olmadığını dile getiriyor. Peki uzmanlara göre hangi altın kâr getiriyor? İşte yanıtı..

En çok kâr ettiren altın hangisi?
Altın fiyatları, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Uzmanlar ise altına yatırım yapmak vatandaşlara 24 ayar saf altın olan çekme altını öneriyor.

En çok kâr ettiren altın hangisi?
Çekme altının diğer altın çeşitlerine göre daha avantajlı olduğu belirtilirken özellikleri şu şekilde sıralanıyor: Kesme altın; 24 ayar saf altındır. Paketsiz hali silindirde çekilir. Paketli olanları da vardır ve bunların kayıpları daha azdır. İkisinin kazancı da aynıdır. Çekme altın paketli olana göre daha avantajlıdır. Bunu vatandaşlarımız pek bilmiyor. Bunu bilezik atölyelerinde daha çok kullanıldığı için çok bilinmiyor. Vatandaşlarımızın asıl kârı ve kazancı çekilmiş altında olacaktır.

En çok kâr ettiren altın hangisi?
Ayrıca çekme altın bozdurulurken makas aralığının diğer altın türlerine göre daha düşük olduğu kaydediliyor.