Emre Altuğ Yalı Çapkını dizisine veda ediyor!

Kayseri'de de büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Yalı Çapkını dizisi sezon finaline az kaldı. Diziye bu sezon veda edeceği öğrenilen Emre Altuğ izleyicilere sürpriz yaşatacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Emre Altuğ Yalı Çapkını dizisine veda ediyor!

Son dönemde en çok konuşulan dizilerden biri olan Yalı Çapkını'nın 7 Haziran'da sezon finali yapması bekleniyor. Başrol oyunculardan Emre Altuğ'un ise diziye veda edeceği söyleniyor.

Güçü kadrosuyla dikkat çeken Yalı Çapkını dizisi en yüksek reyting ortalamasını da elinde bulunduruyor. Geçtiğimiz sezonlardaki tempoyu devam ettiren dizide olayrak git gide karışıyor.

Son bölümlerde Seyran'ın hastalığı konuşulurken böyle bir hastalığın olmasığı Seyran'ın kandırıldığı iddia ediliyor. Bu iddianın üzerine bir iddia daha dizi izleyicilerini şaşırttı.

Emre Altuğ Yalı Çapkını dizisine veda ediyor!

Dizide Orhan Korhan karakterini oynayan Emre Altuğ'un diziden ayrılacağı iddia ediliyor. Dizinin fragmanında da babası Halis Korhan'ın vurulacağı sırada önüne geçen Orhan Korhan'ın hayatını kaybedeceği böylelikle oyuncu Altuğ'un da diziye veda edeceği söyleniyor.

Yalı Çapkını bu akşam saat 20.00'de Star TV ekranlarında 71. bölümüyle izleyiciyle buluşacak.

Geçen hafta dizide ne oldu?

Tarık ile karşı karşıya gelen Ferit, onunla aralarındaki meseleyi çözmeye kararlıdır. Seyran'a ise arkasından iş çevirdiğini düşündüğü için öfkelidir. Halis Ağa ile yıllar sonra yeniden yüz yüze gelen Mezide, oğlu Akın'ın canına karşılık bir can ister. Yaşadığı onca sıkıntı ile baş etmekte zorlanan Seyran, Ferit'in ona inanmamasıyla bir duygu patlaması yaşar ve psikiyatristten yardım almaya başladığını söyler. Mezide'nin isteği şaşıran Halis Ağa, önemli bir kararın arifesindedir. Ablasının ölümüne sebep olduğu için büyük bir vicdan azabı çeken İfakat, hiç beklemediği bir gelişmeyle karşı karşıya kalır. Orhan ise büyük bir tehlikenin içine doğru adım adım ilerlemektedir. Seyran her ne kadar saklamaya çalışsa da Ferit büyük gerçeği öğrenmenin eşiğindedir.