Emrah Başsan o takımla prensipte anlaştı

Kayserispor ile sözleşmesi sona eren Emrah Başsan, hangi takımla prensipte anlaştı. Takımdan ayrıldıktan sonra yaptığı sosyal medya paylaşımıyla büyük tepki çeken tecrübeli futbolcu hakkında gelişmeleri Kayseri Anadolu Haberin, Kayseri haber detayında bulabilirsiniz.

Emrah Başsan o takımla prensipte anlaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor ile sözleşmesi sona eren Emrah Başsan’a teklif yağıyor.
Geçtiğimiz sezon Kayserispor’da top koşturan tecrübeli futbolcuya Konyaspor, Alanyaspor, Bodrumspor  ve Eyüpspor’dan sonra Sivasspor da talip oldu. Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrıldıktan sonra yaptığı sosyal medya paylaşımıyla gündeme gelen ve büyük tepki gören Emrah Başsan’ın Sivasspor ile prensipte el sıkıştığı öğrenildi. Çok yetenekli bir futbolcu olmasına rağmen istikrarsızlığı nedeniyle bir türlü beklentilere yanıt veremeyen Başsan’ın, birkaç gün içinde Sivasspor’a imza atacağı gelen bilgiler arasında yer aldı. 
Kayserispor formasıyla geçtiğimiz sezon 26 maça çıkan Emrah Başsan, 2 gol atarken, 4 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Toplamda bin 217 dakika ter döken Başsan, “Kayserispor ile profesyonel sözleşmem sona erdi. Zamanı geldiğinde yaşanan süreçlere yönelik tabiki açıklama yapacağım " diyerek dikkat çekti ve “Konuyla ilgili herkes, bir şey söylese de, benim hem saha içinde, hem de saha dışındaki karakterimi, duruşumu ve dürüstlüğümü, birlikte çalıştığım, beni tanıyan herkes bilir. Yaşanan süreçlerdeki, gerçekleri zamanı geldiğinde tüm futbol camiası öğrenecek, teşekkürler" diye paylaşımda bulunmuştu.