Durbilmez ve Fırat ailelerinin mutlu günü

Kayseri'de yaşayan bilim, fikir, kültür ve sanat insanlarından Prof. Dr. Bayram Durbilmez ve eşi Leyla Durbilmez'in oğlu Dr. Ahmet Kürşat Durbilmez, Develi eşrafından Hatun Fırat ve Şükrü Fırat'ın kızı Dr. Arzu Fırat Durbilmez evlendi.

Durbilmez ve Fırat ailelerinin mutlu günü

Kayseri Şehir Hastanesinde görev yapan çiftin nikâhı Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu tarafından kıyıldı.
Salgın şartları sebebiyle kır düğünü olarak planlanan nikâh ve düğün törenine Durbilmez ve Fırat ailelerinin yakınları ile sağlık, bilim, sanat, siyaset ve iş dünyasının yakından tanıdığı isimler de katıldı.

Kayseri Gülbahçe At Çiftliği ve Sosyal Tesisleri-kır bahçesinde yapılan nikâh ve düğün törenine bizzat katılanlar ile çiçek/ çelenk ve telgraf gönderenler arasında şu isimler yer aldı: 

MHP Genel Başkan Yard. Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP Genel Başkan Baş Danışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, MHP MYK Üyesi Sezer Yozgat, MHP MYK E. Üyesi Serap Şule Kalın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi/ Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi / Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz- Danışmanı Metin Sakınç, MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Kayseri MHP Kadın Kolları il başkanı Emine Özge Soysal ve yönetim kurulu üyeleri, Yozgat / Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Ali Çelik ve Ülkü Ocağı yönetim kurulu üyeleri, İrevan Türk Cumhuriyeti Başkanı Prof. Dr. Gaffar Mehdiyev Çakmaklı ve Kayseri’de görev yapan Azerbaycanlı öğretim üyeleri, Turan Derneği Genel Başkanı ve TES Kayseri Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, TDK Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İsmet Çetin ve Gazi Üniversitesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Ayşe Yücel Çetin, ERÜ Genel Sekreteri Murat Yenisu, Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi E. Dekanı Prof. Dr. Esma Şimşek, KAYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun ve eşi, ÖSYM Kayseri İl Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Gazi Türksoy, ERÜ Hukuk Fakültesi E. Dekanı Prof. Dr. İsmail Kayar ve eşi, ERÜ Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özen Tok ve eşi, Prof. Dr. Nevzat Özkan ve eşi, Prof. Dr. Abdullah Saydam ve eşi, Prof. Dr. M. Akif Özdemir ve eşi, Prof. Dr. Bekir Çoksevim ve eşi, Prof. Dr. Sayın Murat Serdar ve eşi, Prof. Dr. Mehmet A. Öztürk, Prof. Dr. Semra Çalışkan, Kayseri Şehir Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Bölümü Öğretim Üyeleri, Asistanları ve Hekimleri, E. Genel Müdür Mehmet Yılmaz, Simitçi Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erdem ve Kilim Mobilya Genel Müdürü Cihat Şahin- KAYÜ Öğr. Üyesi Zahide Kayışoğlu Şahin.

Genç çifti kutluyor, mutluluklar diliyoruz...