Dünyanın En iyi Havalimanı seçildi! – Türkiye 5 ödülün sahibi oldu

Global Traveler dergisi enlerini belirledi. Dünyanın en iyi Havalimanı ve Avrupa'nın en iyi Havalimanı İstanbul Grand Airport İGA oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Dünyanın En iyi Havalimanı seçildi! – Türkiye 5 ödülün sahibi oldu

Global Traveler dergisi enlerini belirledi. Dünyanın en iyi Havalimanı ve Avrupa’nın en iyi Havalimanı İGA İstanbul Havaalanı oldu.

​ABD merkezli Seyahat Dergisi; Global Traveler okuyucularının oylamaları sonucunda İGA İstanbul Havalimanı, bu yıl 20.’si düzenlenen Global Traveler Ödülleri’nden toplam 5 ödülle döndü.

İGA İstanbul Havalimanı’nın aldığı 5 ödülden biri, ‘En İyi Alışveriş Deneyimi Sunan Havalimanı’ olurken diğer ödülü ise; ‘Avrupa’da En İyi Gümrüksüz Alışveriş Deneyimi Sunan Havalimanı’ ödülü oldu. İGA İstanbul Havaalanı ödüllerini ikinci kez kazandı.

Los Angeles’ta düzenlenen ödül törenine,  İGA İstanbul Havalimanı Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül katıldı. 

Dünya Gazetesi’nden edinilen bilgiye göre, Şengül; ‘İGA İstanbul Havalimanı, hizmete girmesinin ardından geçen beş yılda, 200 milyondan fazla yolcuyu ağırladı. Tüm paydaş ve yolcularımıza geleceğin havalimanı deneyimini bugünden yaşatıyor ve yolcularımızı ‘Türk misafirperverliği’ ile ağırlıyoruz. Seyahat deneyimini kolaylaştırmak, daha keyifli bir hâle getirmek, beklentilerin ötesine taşımak her zaman temel önceliğimiz. Erişilebilir, çocuk ve aile dostu, yaş dostu, evcil hayvan dostu gibi standart havalimanı hizmetlerinin yanı sıra mobilite eksenli, yenilikçi teknolojik hizmetlerimizle farkımızı ortaya koyuyoruz. Havalimanımızı deneyimleyen ve bize oy veren Globel Traveler okuyucularına çok teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.