Dünya'nın Sonu Böyle Mi Olacak?

Yapay zeka teknolojisinden gelecek ile ilgili öngörülerin ardı arkası kesilmiyor. Yapay zeka ile hazırlanan videoyu görenler 'Dünya'nın sonu böyle mi olacak' sorularını sormaya başladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Dünya'nın Sonu Böyle Mi Olacak?

Yapay zeka teknolojisinden gelecek ile ilgili öngörülerin ardı arkası kesilmiyor. Yapay zekanın son hazırladığı video ‘Dünya’nın sonu böyle mi olacak’ dedirtti.

Yapay zekanın video boyutu vatandaşlar tarafından çok sık kullanılıyor. Sosyal medya hesaplarında burçların görünümleri, evlerin zengin ve fakir görüntüsü vs. kullanıcılar tarafından yapay zekanın video uygulamalarına soruluyor. Bu kez de dünyanın sonunun nasıl olacağı soruldu. Ortaya çıkan görüntülerde kıyametin alametlerinin videoya yansıması dikkatleri çekti.

Dünya'nın Sonu Böyle Mi Olacak?

Yayınlanan videoda iki motorlu insan denize kıyısı olan bir dağın kenarında motosikletlerini sürüyorlar. O sırada dağdan bir taş önlerine düşüyor. Ardından gökten meteor düşüyor ve bir patlama meydana geliyor. O yönde sıkıntı olduğunu anlayan motosiklet sürücüleri ters yönde gitmeye karar verirken, Ay’ın denizin içinden dünyaya yaklaştığını görüyorlar. Çaresiz kalan sürücüler dalgaların arasında kalıyor ve video bitiyor. Videonun altına gelen yorumlarda ‘Kıyamet alametlerini videoya dökmüş’, ‘Ne gerek var insanları korkutmaya’, ‘Kıyamet zaten geldi’ gibi yorumlar yapıldı.

Peki, video ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz?