Düello Argıncıkspor'un!... (4-3)

Doğa Gençlik, Argıncıkspor karşısında ikinci yarıda uyandı ama puan alamadı. Müsabaka 4-3 Argıncıkspor üstünlüğü ile sona erdi.

Düello Argıncıkspor'un!... (4-3)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

U-16 Liginin Argıncık 2 No.lu sahada oynanan ve baştan sona büyük çekişmeye sahne olan maçında  Argıncıkspor rakibi Ünsal Makine Doğa Geçnlik’i 4-3 yenerek 3 puanı aldı.
Maçın ilk yarısını 3-0 önde kapatan Argıncıkspor karşısında ikinci yarıda çok daha baskılı ve  daha diri bir oyun çıkartan Doğa Gençlik, tüm çabasına rağmen eşitlik golünü bulamayınca sahadan yenik ve üzgün ayrıldı. 
Argıncıkspor’da günün yıldızı 3 gol kaydeden Serdar Gökdemir oldu.

Düello Argıncıkspor'un!... (4-3)

STAT: Argıncık Stadı 2 No.lu  Saha
HAKEMLER: Enes Berke Cona *** Berkecan     Kalkan *** Mustafa Uçkan ***
SAHA KOMİSERİ: Nihat Akşit 
ARGINCIKSPOR U-16 : Arda Şahin * Samet Eroğlu ** Tevfik Arda Gezgin ** Ali Efe Karayiğit ** Telli Boran Akbaş  **  Alper Koçak *** ( Dk. 72  Muhammed Emin **) Yusuf Arda Altan ** (Dk. 55 Recep Efe Gürcan **)   Serdar Gökdemir ****,  Halil İbrahim Yolun *** (( Dk. 68 Yusuf  Bozkaya **)   Samet Can Çapar ***, İsmail Zerdali ***
ÜNSAL MAKİNA DOĞA GENÇLİK:  Oktay Ünlü * Furkan Çağdaş ** Muhammed Abbas Bulut ** İlker Müezzino ** Süleyman Şakar **Ahmet Gültekin ** Mert Alkış ** Mahmut Talha Penekli *** Ahmet Kaan Yıldız *** Yağız Haktan Soykuvvet ** Kadir Yiğit **
GOLLER:   Serdar Gökdemir  Dk. 2-36 ve 60, Dk. 15 İsmail Zerdali ( Argıncıkspor U-16), Ahmet Kaan Dk. 50 ve Dk. 73-penaltıdan, Talha Penekli Dk. 69 (Ünsal Makine Doğa Gençlik U-16)