Döviz kuru piyasaları sarsıyor: Dolar yükselişini sürdürüyor

Döviz kuru haftanın dördüncü gününde kademeli olarak yükselirken, orta ve uzun vadeli yatırımcılar mart sonunda dolar Euro'nun ne kadar olacağını merak ediyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 15 Mart güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haberin, Kayseri haberlerinde…

Döviz kuru piyasaları sarsıyor: Dolar yükselişini sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Döviz kuru kademeli olarak yükselmeye devam ederken, yatırımcı dolar ve Euro’dan ne kadar kâr elde edeceğini merak ediyor. Özellikle Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın (TCMB) politika faizindeki değişimler ve enflasyonla mücadele çabalarıyla ilişkili olarak dolar ve Euro gibi ana döviz kurları üzerinde etkili oluyor.

Türkiye'nin döviz kurlarındaki bu dalgalanmaları kontrol altına almak ve ekonomik istikrarı sağlamak için alacağı politika önlemleri yakından takip ediliyor. Özellikle Merkez Bankası'nın para politikasındaki tutumunun ve faiz kararlarının döviz kurlarını nasıl etkileyeceği merakla bekleniyor.

Ekonomist Selçuk Geçer, yerel seçimleri işaret ederek, seçimden sonra özellikle doların yükseleceğini söyledi. Geçer, doların resmi kurdan daha yüksek bir fiyatta işlem gördüğünü belirterek gerçek fiyatın 60 TL olduğunu kaydetti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

15 Mart Kayseri döviz alış – satış fiyatları
Dolar
Alış: 32,21
Satış: 32,21

Euro
Alış: 35,11
Satış: 35,12

Sterlin
Alış: 41,10
Satış: 41,12