Dirgenali: Siz burayı babanızın çiftliği zannettiniz…

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, Talha Sarıaslan'ın kadro dışı bırakmasının kabul edilir bir durum olmadığını açıklayarak, tepki gösterdi.

Dirgenali: Siz burayı babanızın çiftliği zannettiniz…

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, Talha Sarıarslan’ın kadro dışı bırakmasının kabul edilir bir durum olmadığını açıklayarak, tepki gösterdi.
Kayserispor Kulüp İdari Menajeri Murat Duman, Milli futbolcuyu kadro dışı bıraktı. Takımın bir çok futbolcusunun ayrılmasıyla birlikte gençlere şans tanınması beklenirken, durum tam tersi bir hal aldı. Bu durum da takımın en büyük itici gücü Kapalı Kale’nin tepkisine neden oldu. 

Dirgenali: Siz burayı babanızın çiftliği zannettiniz…
Kapalı Kale, sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaparak, “Kayserispor'umuz altyapıda tarihinde en verim aldığı sezonları geride bırakırken, hele ki futbolun öz imkanlarının öze ve altyapıya döndüğü şu dönemlerde kulübümüzde yaşanılan bir süreç bizleri ciddi anlamda endişeye sürüklemiştir. Şöyle ki; Memleketimizin evladı, kulüp alt yapımızdan yetişip ilerde kulübümüze büyük hizmetler etmesi beklenen profesyonel oyuncumuz "Talha Sarıaslan'ın" önce kulüp A takımından kulüp idari menajeri "Murat Duman" tarafından kadro dışı bırakılması oyuncunun daha sonra Alt yapı grubu ile antrenmanlara çıkma isteği de kulüp alt yapı sorumlusu "Tayfun Türkmen" tarafından ret edilmesi endişemizi pekiştirmiştir. Kulübümüze ilerde, her klasmanda maddi manevi hizmet edecek olan bu kardeşlerimizin; başta sorumluluk bilinçleri, kulüplerine aidiyet duygularını korumak adına özlük haklarını da geliştirmek ve desteklemek kulübün en baş vazifesi olmalıdır. İlgililerine duyurulur!” ifadelerine yer verdi.
Kapalı Kale Lideri Ahmet Dirgenali de, “Kulübü biz yönetiyor olsak hiç biriniz orda oturamazsınız. Kayserispor’un satma potansiyeli olan belki de 2 futbolcusundan biridir Talha sizin kişisel egonuzun kurbanı olamaz. Kayserispor zarar görmesin istedikçe siz burayı babanızın çiftliği zannettiniz hangi lige düşerse düşsün sizin oyuncağınız olmasın. Alt yapıya koordinatör olarak gelen adamın alt yapı geçmişi ne koordinatör olmaya belgesi yetiyor mu? Kulübün şu ortamında aldığı maaş ne? İyi adammış iyi adamsa hayır yapsın bize profesyonel adam lazım.” sert bir dile eleştiride bulundu.   

HABER: VOLKAN TÜRKMENOĞLU

Dirgenali: Siz burayı babanızın çiftliği zannettiniz…

Dirgenali: Siz burayı babanızın çiftliği zannettiniz…