Dilan Polat Bakırköy'e Yatırılıyor!

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçundan geçtiğimiz sene Kasım ayında tutuklanmıştı. İntihar girişiminde bulunan Polat, Bakırköy'e yatırılıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Dilan Polat Bakırköy'e Yatırılıyor!

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçundan geçtiğimiz sene Kasım ayında tutuklanmıştı. Elde edilen son dakika bilgilerine göre intihar girişiminde bulunan Polat, Bakırköy’e yatırılıyor.

Uzun zamandır cezaevinde olan Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde sinir krizi geçirerek intihar girişiminde bulunmuştu. Polat’ın vücudunda bulunan kesik ve morluklardan sonra avukatları tahliye talebinde bulunmuştu. Dilan Polat için tahliye talebi reddedildi. Talebin reddedilmesinin ardından avukatlar bir kez daha talepte bulundu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da Dilan Polat’ın Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmesine karar verdi. Jandarma ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta Adli Tıp Kurumu’na götürülen Polat, 1,5 saat süren tahlillerin ardından tekrar cezaevine gönderildi.

Dilan Polat Bakırköy'e Yatırılıyor!

Adli Tıp Kurumu’ndan çıkan raporun ardından Dilan Polat’ın 3 ay boyunca Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıklarında tedavi görmesine karar verildi.

Dilan Polat’ın, tedavi sürecinin bitmesinin ardından cezaevine geri döneceği ve hukuki sürecin kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi. Sosyal medyada Dilan Polat hayranları ve sevenleri iyileşmesi için dua ve destek mesajları paylaşmaya başladı.