Dikkat çeken iki isim AK Parti'den aday adayı oldu!

Devlet Hastanesi Müdürü Adem Şengül ve Ulaşım A.Ş'de görev yapan Yakup Dinç, Develi ve Yahyalı'da aday adayı oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Dikkat çeken iki isim AK Parti'den aday adayı oldu!

Devlet Hastanesi Müdürü Adem Şengül, Develi'de, Ulaşım A.Ş'de görev yapan Yakup Dinç ise Yahyalı'da Ak Parti Belediye Başkanlığı için aday adaylığına başvuruda bulundu. İki ismin de katılımıyla yerel seçimler öncesinde siyasi sahne ısınıyor..

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Develi ve Yahyalı'da da, önemli isimler aday adaylığı için harekete geçti. Gazeteci Azim Deniz'in paylaşımına göre, Devlet Hastanesi Müdürü Adem Şengül, Develi'de Ak Parti Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Sağlık sektöründe dikkat çeken Şengül, ilçede yeni dönemde belediye başkanlığı için yarışacak isimler arasına katıldı.

Öte yandan, Ulaşım A.Ş'de görev yapan Yakup Dinç, Yahyalı Belediye Başkanlığı için aday adaylığına başvurdu. Dinç, Yahyalı'nın belediye başkanlığı için aday olma yolunda ilk adımını attı.

Her iki ismin de aday adaylığı sürecine katılımıyla birlikte, Develi ve Yahyalı'da yerel seçim atmosferi hız kazanıyor. İki ilçede de seçmenler, yeni dönemde görev alacak belediye başkanını belirleme sürecine yakından tanık olacak. Aday adaylarının projeleri ve hedefleri merakla beklenirken, siyasi sahnenin ısınmasıyla birlikte yerel seçim heyecanı giderek artıyor.