Dikkat çeken anket! Mustafa Tokgöz: Kayserispor Teknik Direktör kim olmalı?

Kayserili iş insanı Mustafa Tokgöz, Kayserispor'un yeni teknik direktörünün belirlenmesi için adına Twitter üzerinden anket başlattı. Toplamda 3 dönem Kayserispor'da basın sözcülüğü yapan Tokgöz, Çağdaş Atan'ın istifası sonrasında sert ifadeler kullanmıştı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Dikkat çeken anket! Mustafa Tokgöz: Kayserispor Teknik Direktör kim olmalı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserili iş insanı Mustafa Tokgöz, Kayserispor'un teknik direktörlük görevine hangi ismin getirilmesi konusunda bir anket başlattı. Sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaştığı anketinde, Kayserispor taraftarlarına "Kayserispor'a teknik direktörlüğe kim getirilmeli?’ diye anket açtı. Sosyal medya hesabı Twitter’den paylaşımda bulunan Tokgöz, “Kayserispor'a teknik direktörlüğe kim getirilmeli? Aklınızdaki farklı isimleri ekleyebilirsiniz. Ben rastgele yazdım" ifadesini kullandı.
Tokgöz, anketinde Rıza Çalımbay, Hakan Keleş, Selçuk İnan ve Recep Uçar bulunuyor. 
Mustafa Tokgöz'ün bu anketi, büyük ilgi görüyor. Son 1 saat içinde 937 oy verildi. 
Rıza Çalımbay: %39,5, Hakan Keleş: %19,3, Selçuk İnan: %16,5 ve Recep Uçar da: %24,7 oy aldı. 
Bu isimler arasında Rıza Çalımbay’ın en yüksek oy alması dikkatlerden kaçmadı. 
Öte yandan Tokgöz'ün, Çağdaş Atan'ın istifasının ardından yaptığı sitem dolu açıklamalar da hala gündemde. Tokgöz, bir öneki gün de Çağdaş Atan’ın istifası sonrasında sitem dolu şu açıklamaları yapmıştı: “Profesyonellikte ayrılıklar olur, doğaldır. Ama sen slogan yaptın, şarkılar türküler söyledin. Ayıp ettin.”
Kayserispor’da üç dönem basın sözcülüğü yapan ve halen de desteğini sürdüren Tokgöz, birkaç ay önce Çağdaş Atan’ın Kayseri’den ayrılacağı iddialarına ‘Çağdaş Atan giderse, bizimle gider, o da tatile gider’ diyerek, Basın Sözcüsü Samet Koç ve Çağdaş Atan ile birlikte tatil fotoğrafı paylaşmıştı.