DGS adayları dikkat: Kayseri'de sınav günü açık olacak nüfus müdürlüğü belli oldu

ÖSYM, 19 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek 2026 DGS öncesinde kimlik sorunu yaşayabilecek adaylar için sınav günü açık tutulacak nüfus müdürlüklerini açıkladı. Kayseri'de hizmet verecek müdürlük de belli oldu.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 19 Temmuz Pazar günü yapılacak 2026 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) öncesinde önemli bir duyuru yaptı. Kimlik kartını kaybeden, kimlik kartında fotoğrafı bulunmayan veya kimlik belgesindeki eksiklikler nedeniyle sınava girişte sorun yaşayabilecek adaylar için sınav günü açık tutulacak nüfus müdürlükleri açıklandı.

Melikgazi İlçe Nüfus Müdürlüğü hizmet verecek

Bu kapsamda Kayseri'de Melikgazi İlçe Nüfus Müdürlüğü sınav günü 07.00-10.00 saatleri arasında hizmet verecek. Başvuru yapan adaylara gerekli kontrollerin ardından fotoğraflı, barkodlu ve karekodlu Geçici Kimlik Belgesi düzenlenecek. Bu belgeyle adaylar sınava giriş yapabilecek.

Kayseri hizmet verecek Nüfus Müdürlüğünün iletişim bilgileri 

Melikgazi İlçe Nüfus Müdürlüğü
Adres: Kılıçaslan Mahallesi, Kızılırmak Caddesi No:2, Melikgazi/Kayseri
Telefon: (0352) 236 33 26

Şeklinde paylaşıldı. Sınava girecek adaylar nüfus müdürlüğüne bu iletişim numarasından ve adresten ulaşabilecek. 

DGS adayları dikkat: Kayseri'de sınav günü açık olacak nüfus müdürlüğü belli oldu

Linke tıklayarak Nüfus Müdürlüğü bilgilerine ulaşabilirsiniz: https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2026/DGS/nmudurluk_16072026.pdf