Develi Gaceri'ne Birincilik Ödülü

Adana'da düzenlen Uluslararası 7. Adana Lezzet Festivalinde 'Üniversiteliler Ekip Yarışmasında' Develi Gaceri birincilik ödülü aldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Develi Gaceri'ne Birincilik Ödülü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adana'da düzenlen Uluslararası 7. Adana Lezzet Festivalinde "Üniversiteliler Ekip Yarışmasında" Develi Gaceri birincilik ödülü aldı.

Adana'da düzenlen Uluslararası 7. Adana Lezzet Festivalinde "Üniversiteliler Ekip Yarışmasında" Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri bu festivalden de şampiyonluk, dereceler ve ödüllerle döndü.

Develi Gaceri'ne Birincilik Ödülü

Şampiyonluk getirdi

Develi'nin marka değerlerinden olan  ve Develi Belediyesi tarafından patenti alınan Develi Gaceri ile yapılan yemek Sefika Sarıçiçekli öğrencilere şampiyonluk getirdi.

7. Adana Lezzet Festivalinde Develi'yi ve Gaceri'ni tanıttıkları için memnuniyetini dile getiren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar öğrencileri ve onları yetiştiren hocaları tebrik ettiğini belirterek ilçenin tanıtımı için bugün olduğu gibi bundan sonrada çalışmalar yapacaklarını ifade etti.