Develi deplasmanda kazandı, Hacılar evinde berabere… - BAL Haberleri

Kayseri'nin Bölgesel Amatör Lig'deki 2 temsilcisi Hacılar Erciyesspor ile Develigücü 20. Hafta maçlarını tamamladılar. Develigücü deplasmanda Rüstempaşa'yı 2-1'le geçerken, Hacılar Erciyesspor ise evinde Erzincan Ulalarspor ile 1-1 berabere kaldı.

Develi deplasmanda kazandı, Hacılar evinde berabere… - BAL Haberleri

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Kayseri ekiplerinden Hacılar Erciyesspor, 20. Hafta maçında Hacılar’da Erzincan ekibini konuk etti. Maçın 45+1. dakikasında Yusuf Karaboğa ile 1-0 öne geçen Hacılar Erciyesspor, ilk yarıyı önde tamamladı. İkinci yarıda konuk ekip Abdulkerim Yucar ile skoru 1-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka 1-1 sona erdi. Hacılar Erciyesspor puanını 37 yaparak haftayı üçüncü sırada tamamladı. 

Develi deplasmanda kazandı, Hacılar evinde berabere… - BAL Haberleri
Develigücü ise bu hafta deplasmanda Elazığ ekibi Rüstempaşa ile karşılaştı. İlk yarıyı 29’da Hasan Hüseyin Alkan’ın golüyle 1-0 önde tamamlayan Develigücü, ikinci yarının 49. dakikasında kalesinde golü gördü.1-1. Ev sahibi takım 56’da Emrah Ayyıldız’ın ayağından penaltı kaçırdı. Maçın dönüm noktası olan bu penaltıdan sonra Develigücü 77’de yine sahneye çıkan Hasan Hüseyin skoru 2-1 yaptı. Sahadan galip ayrılan Develigücü, puanını 32 yaparak Hacılar ile aradaki farkı 5’e indirdi.

Sezon sonunda ligi altta bitiren Kayseri ekibi, direkt olarak küme düşecek.