Develi'de Heyecanlandıran Gelişme!

Develi de heyecanlandıran gelişme yaşandı. Türk Yerel Hizmet-Sen Kayseri il Temsilciği ile Develi Belediyesi bakın ne anlaşması yapıldı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Develi'de Heyecanlandıran Gelişme!

Develi de heyecanlandıran gelişme yaşandı. Türk Yerel Hizmet-Sen Kayseri il Temsilciği ile Develi Belediyesi bakın ne anlaşması yapıldı? 

Türk Yerel Hizmet-Sen Kayseri il Temsilciği ile Develi Belediyesi arasında Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı. Sözleşme Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan arasında imzalandı. İmza töreninde Sendika Şube Başkan Yardımcısı Ali Özocak ve temsilci Vahap Yılmaz ile birlikte üyeler de hazır bulundu. Başkan Cabbar yaptığı konuşmada ‘İmkânlarımız oranında personelin bütçesine katkıda bulunmak çalışma şevkini, performansını arttırmak ve vatandaşımıza daha iyi hizmet vermelerini sağlamak bizleri ziyadesi ile mutlu eder, hayırlı olsun’ dedi.

Kayseri İl temsilcisi Cüneyt Doğan Başkan Cabbar’a çalışana vermiş olduğu destek ve değerden dolayı teşekkür ederek sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

Develi'de Heyecanlandıran Gelişme!