DEVA Partisi'nin Kayseri adayları açıklandı!

31 Mart 2024 Yerel Seçimler öncesi partilerde hareketli günler yaşanıyor. Bu kapsamda DEVA Partisi Aday Tanıtım Toplantısı'nda Kayseri adaylarını tanıttı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
DEVA Partisi'nin Kayseri adayları açıklandı!

31 Mart 2024 Yerel Seçimler öncesi partilerde hareketli günler yaşanıyor. Bu kapsamda DEVA Partisi Aday Tanıtım Toplantısı’nda Kayseri ilçelerinden Kocasinan ve Yeşilhisar Belediye Başkan Adaylarını tanıttı. 

DEVA Partisi'nin Kayseri adayları açıklandı!

DEVA Partisi’nin belediye başkan adayları belli olmaya başladı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın katılımıyla aday tanıtım toplantısı düzenlendi. 

Kayseri’de de vatandaşlar belediye başkan adaylarını merakla bekliyor.

Bu kapsamda DEVA Partisi Kayseri’nin iki ilçesinin adaylarını açıkladı. Buna göre Kocasinan ilçesi için başkan adayı olarak belirlenen isim Kadir Türkmen olurken Yeşilhisar belediye başkan adayı ise Mustafa Tepe olarak açıklandı.

Kadir Türkmen kimdir?

Kurmuş olduğu ambalaj firmasının yönetim kurulu başkanı olan Kadir Türkmen evli ve 6 çocuk babasıdır.

Mustafa Tepe kimdir?

Develi Belediyesi’nde başkan yardımcısı ve stratejik eleştirme müdürü olarak görev yapan Mustafa Tepe Sosyal Güvenlik Merkezi’nden emekli oldu. 2021 yılından bu yana DEVA Partisi’nin Yeşilhisar İlçe Başkanlığı kurucularından olan partinin ilçe başkanı Tepe evli ve 3 çocuk babasıdır.