Dev transferler kulübede kaldı: Kayserispor'da dikkat çeken kararlar
Manchester United ve City bağlantılı iki transfer Kayserispor'da süre bulamıyor. İngiliz oyuncuların durumu dikkat çekiyor.
Kayserispor devre arasında kadrosuna Manchester City ve Manchester Manchester United’tan gelecek vadedeni iki transfere imza attı. Ancak ne Jadel Katongo ne de Sam Mather, yeteri kadarıyla süre alamadı.
İngiltere’den gelen transferler sahaya yansımadı
Dünyadevlerinden yaptığı transferlerle ses getiren Kayseri ekibi özellikle Sam Mather transferini uzun bir süredir kovalıyordu. Sezon başında da Manchester United’ın kapısını çalan Kayseri ekibi, transferi yetiştirememişti.
Bu oyuncular büyük umutlarla İngiltere’den Kayseri’ye geldi, ama ne Radomir Djalovic ne de Erling Moe, İngilizleri değerlendirmedi. Katongo, son oynanan Kargümrük maçında Ramazan Civelek'in yerine oyuna girmiş ve 25 dakikalık süre içinde de iyi bir oyun ortaya koymuştu.
Süre bulamayan oyuncuların performansı merak ediliyor
Sam Mather ise, şu ana kadar sadece 6 dakika oynayabildi. Kayseri’de oynanan ve Kayserispor’un 3-0 mağlup olduğu maçta taraftarın tezahüratları sonucu oyuna giren Mather, 10 maçta listede yer aldı, ancak kendini gösterme fırsatı bulamadı.
Kulüp içinde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor
İki oyuncunun da mutsuz olduğu ve Kayseri’ye geldikleri için pişman olduklarını yakın çevrelerine ifade ettikleri öğrenildi. Öte yandan Jadel Katongo, Karagümrük FK maçı öncesi oynamadığı için Kayserispor ile ilgili tüm görsellerini sildi. Bu tepki sonrasında İngiliz futbolcu Karagümrük maçı maçında süre aldı. Buna rağmen Katongo tepkisini sürdürdü.
