Depoyu fulleyin: LPG'ye zam geliyor!

Hafta başında 94,73 dolardan işlem gören brent petrol, doğrudan LPG, benzin ve motorine etki ediyor. Son zamanlarda üst üste gelen fiyat artışlarından sonra LPG'ye de geldi. Peki, ne kadar zam geldi, hangi tarihte geçerli olacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Depoyu fulleyin: LPG'ye zam geliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Petrol fiyatları yüksek seviyelerde ilerlemeye devam ediyor.  Brent petrol ve dolar kurundaki dalgalanmalar, ayrıca KDV ve ÖTV oranlarında yapılan zamlar, akaryakıt fiyatlarında değişikliğe sebebiyet veriyor. 

Depoyu fulleyin: LPG'ye zam geliyor!

Motorine en son 13 Eylül 2023 Çarşamba günü 2 lira 03 kuruş, benzine, 14 Eylül 2023 Perşembe günü 1 lira 64 TL zam yapılmıştı. En ucuz yakıt olarak  LPG'ye bu gece yarısından sonra zam gelecek.

Son olarak zam LPG’ye geldi. Gazeteci Cemil Cahit Saraçoğlu, sosyal medya hesabından LPG’ye ne kadar zam geleceğini, hangi tarihte geçerli olacağını duyurdu.

Saraçoğlu paylaşımında: “LPG'ye 1.30 TL zam. LPG oto gazda ay sonu beklenen zam tahmini olarak 1 lira 30 kuruş olarak belli oldu. Salı gününden itibaren geçerli olacak LPG zammı rafinelere göre bir kaç kuruşluk değişiklik gösterebiliyor.” ifadeleri yer alıyor.