Defansın bel kemiği - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un İranlı defans oyuncusu Majid Hosseini, galibiyet sözü verdi. Süper Lig'de üst üste gelen galibiyetlerle yükselişini sürdüren Sarı-Kırmızılı takımının en güvenilir isimlerinden olan İranlı,  Alanyaspor'u mağlup ederek, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini kaydetti. Detaylar için tıklayın!

Defansın bel kemiği - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Lig'de rüzgar gibi esmeye devam ediyor. Son üç resmi karşılaşmadan zaferle çıkan takım, savunmanın bel kemiği İranlı oyuncu Majid Hosseini'nin liderliğinde, Alanyaspor maçı için galibiyet sözü verdi.
Hosseini, takımın son dönemde yakaladığı başarılı ivmeyi ve Alanyaspor'a karşı nasıl bir ruhla mücadele edeceklerini açıkladı. "Kayserispor olarak çok iyi bir çıkış yakaladık. Süper Lig'de son iki maçımızı kazandık, ardından kupada tur attık" diyen tecrübeli oyuncu, takımın kazanma alışkanlığını südüreceklerini kaydetti. 
Hosseini'nin devamına göre, 10 maçtır üstünlük sağlayamadıkları Alanyaspor karşısında taraftar desteğiyle yeni bir sayfa açacaklarını söyleyerek. "Evinde kaybetmeyen, sadece 2 gol gören bir konumdayız. Bu başarıda taraftar desteği çok önemli. Rakibe korku salan bir yapımız var bu da taraftarımız sayesinde," diyerek taraftarların önemini vurguladı. 
Bu sezon 3 lig maçında 237 dakika ter döken İranlı oyuncu, gösterdiği performansla takdir topluyor. Hem sahadaki mücadelesi, hem de takıma kattığı liderlik özellikleriyle ön plana çıkan Hosseini, Alanyaspor engelini aşarak seriyi sürdürmek için takım arkadaşlarıyla birlikte kenetlenmiş durumda.

Kayserispor'un istikrarlı çıkışı, Süper Lig'deki yükselişi taraftarın yüzünü güldürüyor, Majid Hosseini ve arkadaşları, Sarı-Kırmızılı taraftarların da coşkulu desteğiyle Alanyaspor'a karşı galibiyet serisine bir yenisini seçmek için söz verdi. Tüm gözler, 6 Kasım Pazartesi günü oynanacak ola bu kritik maçta olacak.