'Daha güzel Kayseri için çalışıyoruz'

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ağırlayarak, Kocasinan'da 2020 yılında yapılan çalışmalar ve 2021 yılında yapılacak yatırımlarla ilgili bir toplantı gerçekleştirildi

'Daha güzel Kayseri için çalışıyoruz'

Kocasinan Bölgesi’nde yapımı devam eden ve yapılacak olan projelerle ilgili Büyükşehir Belediyesi ile istişarede bulunduklarını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, “Hep birlikte Kocasinan’ımızın ve şehrimizin her bir noktasını güzelleştirmek için yoğun gayretle çalışıyoruz. Kocasinan ölçeğinde çalışmalarımızı aralıksız yürütüyoruz. Bu noktada emekleri ve desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ediyorum. Uyum içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz.” diye konuştu.

“DURMAK YOK, KOŞMAYA DEVAM DİYORUM”

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise Kocasinan Belediyesi Projelerinin amaca uygun olduğunu belirterek, “Öncelikle her zaman sıcaklığı ve ilgisiyle bizleri misafir eden değerli Başkanımıza teşekkür ediyorum. İlçelerimizle ilgili 2020 yılında yapılan çalışmaları değerlendirip, 2021 yılında ise yapılacak çalışmaları görüşüyoruz. Merkezdeki 5 ilçemiz, nüfus potansiyeline bağlı olarak beklentileri farklı oluyor. Taşradaki ilçelerimizin ise beklentileri daha farklı oluyor. Bu doğrultuda hepsiyle ilgili ‘İlçelerimize nasıl katkı sağlarız’ diye hareket ediyoruz. Kocasinan bölgesinde ise açılması ve genişletilmesi yollar, ıslah edilmesi gereken boyutlar, yeni projeler, kentsel dönüşüm ile ilgili yapılması gereken çalışmalar olmak üzere bütün konuları ela aldık. Allah’ın izniyle durmak yok, koşmaya devam diyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kurumsal Haber