Cumhuriyet Bayramı'nda kimseye söz vermeyin! Bu tren sizi Anıtkabir'e götürecek...

Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Doğu Ekspresi ile Anıtkabir'i ziyaret etmek ve Başkent'te gezinti yapmaya ne dersiniz? Uygun bilet fiyatlarıyla tren yolculuğu yaparak keyifli bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. TCDD'nin E-Bilet sitesine yada uygulamasına giriş yaparak biletinizi edinebilirsiniz. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Cumhuriyet Bayramı'nda kimseye söz vermeyin! Bu tren sizi Anıtkabir'e götürecek...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Bayramı'nda kimseye söz vermeyin! Bu tren sizi Anıtkabir'e götürecek... Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Doğu Ekspresi ile Anıtkabir'i ziyaret etmek ve Başkent Ankara'da gezinti yapmaya ne dersiniz? Doğu Ekspresi ile uygun bilet fiyatlarıyla tren yolculuğu yaparak keyifli bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. 

TCDD’nin E-Bilet sitesine yada uygulamasına giriş yaparak biletinizi edinebilirsiniz. Kayseri'den Ankara Garı'na 29 Ekim'de gitmek için Kayseri-Ankara Garı trenini seçerek, Vagon 2'den dilediğiniz koltuğu işaretleyerek, bilgilerinizi girip ödeme işleminden sonra biletinizi satın almanız mümkün... 02.00'da Kayseri Garı'nda buluşulmasının ardından tren 02.37'de hareket edecek. Dönüş ise yine 29 Ekim saat 17.55'te Ankara Garı'ndan olacak.

Tam bilet fiyatı 185 TL iken, öğrencilere yüzde 15 indirimli olarak satışa sunuldu.

Etkinlikayseri ekibini biletiniz aldıktan sonra arayabilir, 0554 329 63 96 nolu iletişim hattına Whatsapp’tan biletinizi göndererek, grup üzerinden yola ilişkin detayları öğrenebilirsiniz.

Ücretsiz olarak 2007’den beri düzenlenen bu etkinliğe her yıl 200 kişi katılım sağlıyor. Yeme- içme masrafları kişiye ait olan programın akışı şu şekilde; 

29 Ekim 2023 gece 02.00’da Kayseri garda buluşmanın ardından Ankara Garı'na 15 dakika yürünecek. Anıtkabir'de serbest zaman tanınacak ve saat 15.00'da Anıtkabir’e çıkma ve yeme içme molası verilecek. 17.30'da Ankara Garı'nda buluşulacak ve Kayseri'ye dönüş sağlanacak. Gece 01.00'da Kayseri'ye dönülecek.

Bu yıl 180 kişi kapasiteli etkinlik için biletinizi şimdiden alabilirsiniz.