Çopuroğlu'nun bu mesajı kime ?

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopurluğu'nun il müdürlerini partiye çağırarak yaptığı görüşmeleri sosyal medya hesaplarından paylaşması dikkat çekti. Çopuroğlu'nun hangi amaçla bu paylaşımları yaptığı merak konusu oldu.

Çopuroğlu'nun bu mesajı kime ?

MÜDÜRLERİ ÇAĞIRDI

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, bugüne kadar siyasette görmeye alışık olmadığımız bir eyleme imza attı. Çopuroğlu, önceki gün Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekici, Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ve SGK Kayseri İl Müdürü Hacı Ali Hasgül’ü partideki makamına çağırdı. İl müdürleri ile diğer parti yöneticileriyle birlikte bir süre görüşen Çopuroğlu, daha sonra bu anları fotoğraflayarak sosyal medya hesaplarından paylaştı.

KİME MESAJ VERDİ?

Çopuroğlu’nun, üç müdürle yaptığı görüşmeleri art arda sosyal medya hesaplarından paylaşması dikkat çekti. İl başkanının neden böyle bir paylaşım yaptığı ve kime nasıl bir mesaj vermek istediği merak konusu oldu. Çünkü bu tarz bir yaklaşım, bugüne kadar siyasette görmeye alışık olmadığımız bir manzaraydı. Birçok vatandaş, iktidar partisinin il başkanının il müdürleri ve bürokratlarla görüşmesinin gayet normal olduğunu, ancak bunun bu şekilde kamuoyuna açıklanmasına bir anlam verilemediğini dile getirdiler.

SOSYA MEDYA SİYASETİ

AK Parti Kayseri il ve ilçe yöneticilerinin sosyal medya hesaplarını çok aktif kullandıkları biliniyor. Yaptıkları çalışmaları bu hesaplardan paylaşan bazı il ve ölçe yöneticilerinin, özel ziyaret ve görüşmelerini de partinin çalışması gibi yansıtması bazen garip bir durumun da ortaya çıkmasına neden oluyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları, bir kısım partilinin siyaset anlayışının, bazı ziyaretler yapıp, bunu da sosyal medyadan paylaşmaktan öteye gitmediğini belirtiyorlar.

Haber Merkezi