Çolakbayrakdar iki maaşını bağışladı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Biz Bize Yeteriz Türkiye'm adıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na iki maaşını bağışlayarak destek oldu.

Çolakbayrakdar iki maaşını bağışladı

Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar, bu günlerin insanlar arasındaki dayanışma duygusunun ön plana çıktığı en önemli günler olduğunu vurguladı. Ülke olarak birçok badirenin dayanışma ruhuyla ve el ele vererek üstesinden geldiklerini hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar;

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu Milli Dayanışma Kampanyası’na iki maaşımı bağışlayarak destek oluyorum. Kayserili hemşehrilerimi de düzenlenen kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. Gün birlik olma, dayanışma günüdür. Ülke olarak daha önce olduğu gibi bundan sonra da önümüze çıkan her türlü engeli hep birlikte aşabilecek güce sahibiz. Yeter ki bir ve beraber olalım.” İfadelerini kullandı.

Kocasinan Belediyesi olarak sosyal sorumluluk bilinciyle ihtiyaç sahibi ailelere sürekli destek olduklarını, bu duruma içinde bulunduğumuz süreçte daha çok hassasiyet gösterdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, milli birlik ve beraberlik ruhuyla hareket edilmesi durumunda aşılamayacak hiç bir engelin olmadığının altını çizerek, tüm Kayseri halkını düzenlenen kampanyaya destek olmasını istedi.