Çok sayıda otomat alacak!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) çok sayıda otomat alacak. Günümüzde hastanelerde hizmet kalitesini arttırmak ve hastaların ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmek amacıyla teknolojik yenilikler gittikçe önem kazanıyor. Bu kapsamda üniversite, otomat alımı için ihaleye çıktı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde... 

Çok sayıda otomat alacak!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) hastaneleri çok sayıda otomat alacak. Günümüzde hastanelerde hizmet kalitesini arttırmak ve hastaların ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmek amacıyla teknolojik yenilikler gittikçe önem kazanıyor. Bu kapsamda üniversite, otomat alımı için ihaleye çıktı. 

ERÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'nın yayımladığı ilanda toplamda 55 otomatın ihalesi pazarlık usulüyle yapılacak ve üniversite bünyesindeki birçok hastanede kullanılacak. İhale ERÜ Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Toplantı Salonu'nda saat 10.00'da yapılacak. 

Çok sayıda otomat alacak!

Satış otomat alanları birim bazlı listesi ise aşağıdaki gibidir.

Çok sayıda otomat alacak!

İhale ilanına https://www.erciyes.edu.tr/EditorUpload/Files/b00b6a92-f117-4966-b443-abbdb768d2c9.pdf adresinden ulaşabilirsiniz.