Coca Cola Fiyatlarına Yeni Zam mı Geliyor?

İçecek sektörünün önde gelen markalarından olan Coca Cola'ya yeni bir zam mı geliyor? Son olarak yer aldığı zam ile 42 TL'ye yükselen Coca Cola'ya Ağustos ayında bir güncellemen daha gelmesi bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde…

Coca Cola Fiyatlarına Yeni Zam mı Geliyor?

Türkiye içecek sektörünün önde gelen markalarından olan Coca Cola, fiyatlarını artırma kararı aldığı ileri sürüldü. Son zam ile 42 TL'nin çıktığı 2.5 litrelik Coca Cola’nın Ağustos ortasında bir kez daha güncelleneceği belirtiliyor. Bu durum, vatandaşın cebini daha da fazla etkileyecek yeni bir zammın habercisi olarak değerlendiriliyor.
Artan maliyetlerin ve döviz kurlarındaki dalgalanmaların kullanıcılarında, birçok üründe olduğu gibi içecek sektöründe de etkiliyor.
İçecek endüstrisi yetkilileri önde gelen firmalarının ham madde maliyetlerindeki artışın, üretim ve dağıtım maliyetlerinin yansıdığını ve bu nedenle fiyat düzenlemelerinin gidişatını açıklıyor.
Tüketiciler ise artan fiyatlar karşısında tepkili. Zamların art arda gelmesi günlük hayatı da olumsuz etkiliyor. 
Ağustos ayında gelmesi beklenen bu güncellemeden sonra fiyatların ne kadar artacağı merakla bekleniyor. 
Döviz kurunda yaşanan ve KDV ile ÖTV oranlarında yapılan artış sonrasında 18 Temmuz'da Coca Cola, 30 TL'Den 42 TL'ye çıkmıştı.