CHP ve Saadet buluştu - Hangi konular konuşuldu?

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun ve Yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'i, CHP il binasında ziyaret ederek, gündemdeki konu başlıklarına değindiler. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

CHP ve Saadet buluştu -  Hangi konular konuşuldu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Feyzullah Keskin’in yeniden CHP Kayseri İl Başkanı seçilmesinden ötürü hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

CHP ve Saadet buluştu -  Hangi konular konuşuldu?

Gerçekleşen ziyarette yerel seçimler hakkında konuşulmaması ve nasıl bir politika izleneceğinin görüşülmemesi dikkat çekti. Ancak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kurulan ittifakın yerel seçimlerde de tekrarlanabilme olasılığının yüksek olduğu gözlemlenen konular arasında.

Erdoğan, olması gereken ciddiyeti göstermedi

Ziyaret sırasında, Baki Coşkun Filistin – İsrail savaşını da değerlendirerek, ülkede ekonomik krizinde süregeldiğini, savaşta sivillerin ölmesine tüm dünya ülkeleri tarafından müsaade etmemesi gerektiğini belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olması gereken ciddiyeti göstermediğini, bazı söylemlerinin vatandaşları kızdırdığına dikkat çekti.

Ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılara dikkat çeken Keskin; ‘Önceliğimiz insanımızın çektiği ekonomik sıkıntı, eylül ayının sıkıntılı bir ay olduğu herkesçe malum, okulların açılması kırtasiye ve beslenme konusunun ailelere ek yük getirdiğini buna kısa sürede çözüm bekliyoruz’ ifadelerine yer verdi.

‘Birleşmiş Milletler ahkam keserken…’

Filistin – İsrail savaşına da değinen Keskin, dünya ülkelerini sağduyuya davet etti; ‘Birleşmiş Milletler her konuda ahkam keserken olayın bir tarafı Müslümanlar olunca Yıllardır eziyeti yaşatan İsrail’i haklı göstermeye çalışması ayrı bir handikap… Tüm tarafları ve Dünya Ülkelerini sağduyu ve intihale davet ediyoruz’ diye konuştu.