CHP Seçim Sloganını Duyurarak Rakiplerine İlk Mesajı Verdi

Yerel seçimler öncesi siyasi partiler son rötuşlarını yapmaya devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi seçim sloganını kamuoyu ile paylaştı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

CHP Seçim Sloganını Duyurarak Rakiplerine İlk Mesajı Verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerel seçimler öncesi siyasi partiler adaylarını açıklamasıyla beraber seçim sloganlarını da duyurdu. Duvar'ın haberine göre, ilk seçim sloganını duyurmuştu. AK Parti ‘Gerçek belediyecilik’ sloganı ile sahaya inmişti. MHP, ‘Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin’ sloganı belirlemişti. İYİ Parti ise ‘Mecbur değilsin’ sloganını kullanıyor. Saadet Partisi geçtiğimiz hafta seçim sloganını ‘Saadet İş Başına, Haydi Bismillah’ olarak duyururken, Yeniden Refah Partisi ise ‘Ahlaklı belediyecilik’ sloganını kullanma kararı aldı.

Kamuoyuna duyuruldu

18 Şubat tarihinde Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı yapmayı planlayan Cumhuriyet Halk Partisi, yerel seçim hazırlıkları kapsamında yeni sloganını kamuoyuna duyurdu.

CHP seçim kampanyası sloganını, ‘İşimiz gücümüz Türkiye’ olacak. Herhangi bir değişiklik olmadığı takdirde belirlenen slogana ‘İşimiz gücümüz Kayseri’ veya İşimiz gücümüz Mersin’ gibi her kentin adı ile de kullanılacak. Öte yandan seçim bölgelerinde parti politikaları dile getirilirken, ‘İşimiz gücümüz gençlik’, ‘İşimiz gücümüz emekliler’ gibi sloganlar da türetilebileceği konuşuluyor.