CHP Kayseri'den Kılıçdaroğlu'na destek sayısı değişti mi?

CHP Kayseri'den Kılıçdaroğlu'na destek sayısı değişti mi? Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayı 4-5 Kasım tarihlerinde toplanacak. Barış Yarkadaş'ın 5 delegenin şehir dışında olmasından ötürü imzalarının bulunmadığına dair açıklamasına karşın, yalnızca 17 delegenin isminin olması gözlerden kaçmadı. Kılıçdaroğlu'nu kimler destekliyor? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

CHP Kayseri'den Kılıçdaroğlu'na destek sayısı değişti mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Kayseri'den Kılıçdaroğlu'na destek sayısı değişti mi? Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayı 4-5 Kasım tarihlerinde toplanacak. Barış Yarkadaş’ın 5 delegenin şehir dışında olmasından ötürü imzalarının bulunmadığına dair açıklamasına karşın, yalnızca 17 delegenin isminin olması gözlerden kaçmadı. Tüzük Kurultayı’nın ise 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacağı netleşmişti. CHP Kurultayı öncesi genel başkanlık mücadelesinde partideki saflar dün netleşti.

Genel Merkez ve değişimciler arasında rekabet sürerken CHP Kayseri İl Başkanlığı’nda Kılıçdaroğlu’na destek beyanı geldi.

CHP Kayseri İl Başkanlığı Büyük Kurultay Delegeleri’nin tamamı 4 Kasım’daki kurultayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldı. İl dışında olan 5 delege de İl Başkanı Feyzullah Keskin’e aynı yönde irade beyanında bulundu denildi. Fakat bir ayrıntı göz ardı edildi.

CHP’de Kayseri’nin 21 delegesi bulunuyor, Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ise doğal delege olarak kabul ediliyor. Eski CHP İstanbul Milletvekili Gazeteci Barış Yarkadaş ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kayseri delegelerinin Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldığını vurgulayarak, “CHP Kayseri İl Başkanlığı Büyük Kurultay Delegeleri’nin tamamı 4 Kasım’daki kurultayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldı. İl dışında olan 5 delege de İl Başkanı Feyzullah Keskin’e aynı yönde irade beyanında bulundu” şeklinde açıklama yaptı.

CHP Kayseri 17 kurultay delegelerinin isimleri ise şöyle;

CHP Kayseri'den Kılıçdaroğlu'na destek sayısı değişti mi?

Gazeteci Yarkadaş’ın 5 delegenin şehir dışından olmasından ötürü imzalarının bulunmadığına dair açıklamasına karşın paylaşımında yalnızca 17 delegenin isminin olması gözlerden kaçmadı.  Aşkın Genç'in de içinde bulunduğu 21 delegeden imzası olmayan delege sayısı 5 değil 4... Bu isimler ise, Kayseri Milletvekili Genç ile beraber; Mustafa Ayan, İbrahim Kaan, Onur Sergen Doğan olarak tespit edildi.