CEO Ertekin'den hayati çağrı - Ramazan'da zekâtlarınızı…

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin Ramazan ayında Kayseri'nin SMA'lı bebeklerinde Aysima için harekete geçti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

CEO Ertekin'den hayati çağrı - Ramazan'da zekâtlarınızı…

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin 13 günlükken SMA Tip 1 hastalığı teşhisi konulan Aysima bebeğin tedavisi için harekete geçti. Ertekin Ramazan’da yapılacak zekat ödemelerinin Aysima bebeğe yapılması için kampanya başlattı.

13 günlükken SMA Tip 1 hastalığı teşhisi konulan 5 buçuk aylık Aysima Tuna Kayserililerden yardım bekliyor. Aysima’ya on bir ayın sultanı Ramazan gününde büyük destek şehrin önde gelen isimlerinden Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’den geldi.

Ertekin Aysima bebeğin tedavisi için Ramazan ayında görülmemiş bir kampanyaya imza atarak yardımseverlerden zekat ödemelerini Aysima bebeğe göndermelerini istedi. 

Ertekin X platformundan yaptığı paylaşımında, ‘Sayın bakanım, sayın valim, sayın büyükşehir belediye başkanım, sayın vekillerim, sayın ilçe belediye başkanlarım, Kayserimizin evladı Aysima bebeğimizin sesini duyurabilmemizde bizlere destek olur musunuz?  Bir RT yaparsanız sizlere minnettar oluruz’ ifadelerine yer verdi.

CEO Ertekin'den hayati çağrı - Ramazan'da zekâtlarınızı…

Ertekin ayrıca, ‘Kıymetli yurt içi ve yurt dışı bayilerimiz, tedarikçilerimiz, fasoncularımız, Aysima bebek Hes Kablo’da çalışan bir kardeşimizin bebeği. Ramazan ayı yardımlaşma, fitre ve zekât ayı. Yardımlarınızı yaparken Aysima bebek de aklınızda bulunsun. Yardım yapamazsanız da bu yardım talebinin duyurulmasına yardımcı olabilirsiniz’ paylaşımıyla bayilerden de destek istedi.

Ertekin paylaşımında, 'İlk hedef %50’ye ulaşmak. Bunun için 500 lira verecek 32.460 gönüllüye ihtiyacımız var. Bir anne-baba evladı için her türlü fedakarlığı yapar. Evlatlarımız için canımızı bile veririz. Aysima da bizim evladımız. Bu ülkenin aydınlık geleceği. Aysima’ya nefes olmak için öyle canımızı falan vermemize de gerek yok. 500 liralık bir fedakarlık yeterli. Kızlarım aradı, konuştuk. Maaşlarımızdan 32.460 kişiyi 32.300 kişiye indirelim dedik. 160 kişilik rakamı hesaba yolladık. İnşallah bir faydamız, katkımız olmuş olur. Ama 1 kişilik yani 500 liralık fedakarlıklar en önemli ve anlamlı olanlar. 1er 1 er 32.300 kişiyi bulacağız, inşallah' ifadelerine yer verdi.

CEO Ertekin'den hayati çağrı - Ramazan'da zekâtlarınızı…