Cennet Yiğit okulunun asker ve polis yararına kermesinden rekor hasılat toplandı

Kayseri Şehit Cennet Yiğit İmam Hatip Ortaokulu ile okul aile birliğinin asker ve polisler yararına düzenledikleri kermeste rekor hasılata ulaşıldı.

Cennet Yiğit okulunun asker ve polis yararına kermesinden rekor hasılat toplandı

Şehit Cennet Yiğit’in ailesi, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halil Büyüknalbant, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, okul yönetimi, aileler ile öğrencilerin katıldığı ve açılışını yaptıkları kermese ilgi yoğun oldu. 
 
VALİ KAMÇI: “ŞEHİTLERİMİZİN YAKINLARI BİZLERİN BAŞ TACI”
 
Vali Süleyman Kamçı, kermeste yaptığı değerlendirmede, şehit ailelerine yardım etmek üzere kermesi planlayan okul idaresine, mahalle muhtarına, görev alan ailelere, okul aile birliğine ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Vali Kamçı; “Şehitlerimizin yakınları bizlerin baş tacı. Cennet Yiğit kızımız biliyorsunuz özel harekatçı bir kızımızdı, 15 Temmuz da şehit oldu. Onunla birlikte bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum” ifadelerinde bulundu.
 
18 BİN LİRA TOPLANDI
 
Gerçekleşen kermeste, vatandaşların yoğun ilgisi sayesinde büyük bir hasılata ulaşıldı. Bir günlük kermeste toplam 18 bin liralık rekor hasılatın ise 10 bin lirasının Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Vakfı’na, 5 bin lirasının polis teşkilatına, 3 bin lirasının ise Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube’sine iletileceği bildirildi.
 
450 VELİ YEMEK İLE KERMESE DESTEK VERDİ
 
İlginin yoğun olduğu kermese okulun 450 velisinin yapmış oldukları yiyecekler ile destek sağladıkları öğrenildi. Söz konusu kermese en büyük desteğin ise 15 Temmuz şehidi Cennet Yiğit’in ailesinin sağladığı belirtildi. Okul Aile Birliği Başkanı Bekir Mermer, şehit Cennet Yiğit’in annesine ve babasına teşekkürlerini iletti. Veliler ve öğrenciler kermeste hazırladıkları yiyeceklerin konuklara sunumunda da görev aldı. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ