Carlos Mane'den dikkat çeken paylaşım

Kayserispor'un Portekizli futbolcusu Carlos Mane, son iki haftadır kadroya alınmıyordu. Herkes onu kadro dışı kaldığını düşünüyordu. Portekizli, sosyal medya hesabından yaşadığı sakatlıktan dolayı forma giyemediğini açıkladı. Carlos Mane Trabzonspor maçında forma giyecek mi? Tüm ayrıntılar Haberimizde…

Carlos Mane'den dikkat çeken paylaşım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un Portekizli futbolcusu Carlos Mane, son zamanlarda takımdaki yokluğunun nedeninin sakatlık olduğunu açıkladı. Mane, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 3 hafta sakatlığımdan sonra geri döndüm ve kendimi çok iyi hissediyorum, haydi başlayalım, ben hazırım’  ifadelerini kullanıldı.
Kulüpten herhangi bir resmi sakatlık açıklaması yapılmamış olmasına rağmen, Mane'nin bu açıklaması, taraftarlar arasında heyecan yaşattı. Mane’nin bu açıklaması, kafalardaki soru işaretini kaldırdı. Portekizli oyuncunun oynamayışının nedeni gözden çıkarılması olarak yorumlanmıştı. Mane’nin, Trabzon kafilesine dahil edileceği öğrenildi. 
Mane'nin sahalara dönüşü, Kayserispor'un hücum gücünü de arttırdı ve takım içinde rekabet de kızıştı. Kayserispor ile ilgili son dakika gelişmeleri Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinden takip edebilirsiniz.