Cardoso'da hesap değişti! Kayserispor'dan ayrılırsa o takım bekliyor

Kayserispor'da Miguel Cardoso için ayrılık pazarlığı sürüyor. 600 bin Euro'luk transfer olmadı ancak Erzurumspor ihtimali farklı bir formülle masada.

Kayserispor’da Miguel Cardoso bilmecesinde sona yaklaşılırken, Portekizli futbolcunun geleceğiyle ilgili kritik süreç devam ediyor. Portekizli futbolcu ile yollar kesin olarak ayrılacak. Cardoso, takımla birlikte çalışmalara devam ederken taktik antrenmanına katılmıyor. 

İlk iki maçta forma verilmeyen Cardoso ile ayrılık şartları üzerinde pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.

Erzurumspor transferinde yeni ihtimal

600 bin Euro'ya Erzurumspor transferi suya düştü ancak tecrübeli futbolcunun karşılıklı anlaşarak ayrılması durumunda Erzurum ekibinin yeniden devreye girmesi bekleniyor. Geçtiğimiz sezon dışında Kayserispor’a büyük katkı sağlayan Miguel Cardoso’nun adı Amedspor ve Çorum FK ile anılmıştı.

Cardoso’nun Erzurumspor'a imza atması bekleniyor

Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra bonservisini eline alıp serbest duruma gelmesi beklenen Miguel Cardoso’nun Erzurumspor'a imza atması bekleniyor. Erzurumspor da böylelikle 600 bin Euro bonservis bedelinden kurtulmuş olacak. 

Bu durumda ise Kayserispor’da oynamak istemeyen Cardoso takımına para kazandırmış olacak ve yeniden Süper Lig'e dönmüş olacak.