Büyükşehir İtfaiyesi'nden çocuklara yangın ve deprem eğitimi
Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Özel Güven Gündüz Bakımevi'nde eğitim gören çocuklara yangın ve deprem sırasında yapılması gerekenleri uygulamalı olarak anlattı. Eğitimde tahliye sürecine ilişkin de bilgiler verildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, okullardan afet ve acil durumlara yönelik farkındalık eğitimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Melikgazi ilçesi Erenköy Mahallesi’ndeki Özel Güven Gündüz Bakımevi’nin talebi doğrultusunda kreşte eğitim gören miniklere özel eğitim verildi. İtfaiye ekipleri, çocuklara yangın anında yapılması gerekenleri ve deprem sırasında doğru davranışları yaşlarına uygun şekilde uygulamalı olarak anlattı.

Eğitim boyunca hem eğlenen hem de önemli bilgiler öğrenen minikler, program sonunda kendilerine bu güzel eğitimi sunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a ve itfaiye ekiplerine teşekkür etti.