Büyükkılıç'tan Kayserililere Davet!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan İletişim Küresi, Beyaz Masa, KAYMEK A.Ş., Spor A.Ş. ve KAYTUR A.Ş. birimlerinin Cumhuriyet Meydanı'nda kurdukları çadırlara vatandaşları davet etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Büyükkılıç'tan Kayserililere Davet!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan İletişim Küresi, Beyaz Masa, KAYMEK A.Ş., Spor A.Ş. ve KAYTUR A.Ş. birimlerinin Cumhuriyet Meydanı'nda kurdukları çadırlara vatandaşları davet etti. 

Altyapı, imar gibi rutin belediyecilik faaliyetlerinin ötesinde sosyal ve kültürel anlamda kenti geliştirmek, vatandaşlara katkı sağlamak için gayret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi, kuruluşları ile hizmeti ayağa getiren, zengin içerikli çalışmalarına devam ediyor.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Memduh Büyükkılıç, meydandaki faaliyetlerini bir video ile yayınladı.Yaptığı açıklamada; 'Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyoruz.. Siz değerli hemşehrilerimizi Büyükşehir Belediyemizin çeşitli aktivitelerle dolu birbirinden güzel stantlarına bekliyoruz..' dedi.