Büyükkılıç'tan galibiyet yorumu: En önemlisi...

Kayserispor'un hem içeride hem de dışarıda oynanan tüm maçlarını yakından takip eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İstanbul'da galibiyet sevincini yaşadı. Maç bitiminde sahaya inen ve futbolcularla birlikte 3 puan sevincini taraftarla yaşayan Başkan Büyükkılıç'ın son derece keyifli oluşu dikkatlerden kaçmadı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Büyükkılıç'tan galibiyet yorumu: En önemlisi...

Kayserispor’un, 2-1 galip geldiği Pendikspor maçını Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da izledi. Başkan Büyükkılıç, maç bitiminde sahaya indi ve 3 puan sevinciyi teknik heyet ve futbolcular ile birlikte taraftarla doyasıya kutladı. Taraftarı selamlayan Başkan Büyükkılıç'ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Başkan büyükkılıç'ın, maça gelmesi 'Ayağı uğurlu geldi' yorumunu da beraberinde getirdi. 

Büyükkılıç'tan galibiyet yorumu: Önem önemlisi...

Yönetimi ve takımı yalnız bırakmayan Büyükkılıç, Kayseri’ye 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, ‘Evet yüzümüz güldü. Altın değerinde bir 3 puan aldık. Zor oldu, ama sonuçta 3 puanı alan ve Kayseri’ye yüzü gülerek dönen Kayserispor oldu. Cenabı Allah mahcup etmesin. Kayseri’mize bu sevinci paylaşmak yakışır. Hayırlı uğurlu olsun. Değerli Başkanımıza, oyuncularımıza, en önemlisi bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç'tan galibiyet yorumu: Önem önemlisi...

Başkan Büyükkılıç, özellikle transfer tahtasının açılmasında büyük fedakarlıklar sağlayarak, taraftarın gönlünde taht kurmuştu. Kayseri’de ve deplasmanlarda takımı yalnız bırakmayan Büyükkılıç, Karagümrük maçında da taraftarları desteğe davet etti.