Büyükkılıç işaret etti: Var gücümüzle çalışıyoruz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ni, Spor Merkezi Haline Getirme Kararlılığını Sürdürüyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Büyükkılıç işaret etti: Var gücümüzle çalışıyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Dağı'nın eteklerindeki spor olanaklarını geliştirmek amacıyla büyük bir çaba sarf ediyor. Büyükkılıç, Erciyes'in turizmdeki önemini vurgulayarak, "Erciyes’imizin eteklerinde spor yapmanın keyfi bir başka güzel.. Turizmin amiral gemisi Erciyes’imizi yaz aylarında da cazibe merkezi haline getirecek Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’mizi sporun merkezi haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.." dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ni modern bir sporu açmak için büyük bir azimle çalışıyor.
Büyükkılıç, Erciyes'in sadece kış aylarında değil, yıl boyunca spor faaliyetleri için ideal bir yer olduğuna vurgu yaptı. Yürüyüş, dağ bisikleti, Voleybol, tırmanma gibi birçok farklı sporun yapıldığı bu merkezin, sporseverler için çekici bir alternatif bulunabilir.