Büyükkılıç'a tebrik mesajları… Biri dikkat çekti!

Kayseri Belediye Başkanları ve Cumhur İttifakı Milletvekilleri, 'hazırız kararlıyız' hashtagi ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a tebrik mesajında bulundu. Mesajlardan biri dikkat çekti! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberine…

Büyükkılıç'a tebrik mesajları… Biri dikkat çekti!

Kayseri Belediye Başkanları ve Cumhur İttifakı Milletvekilleri, ‘hazırız kararlıyız’ hashtagi ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a tebrik mesajında bulundu. Mesajlardan biri dikkat çekti!

Kayseri Belediye Başkanları ve Cumhur İttifakı Milletvekilleri X isimli sosyal medya platformu üzerinden resmi hesaplarından paylaşım yaparak Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı tebrik ettiler.

X isimli sosyal medya platformundan yapılan tebrik mesajları şöyle;

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler; ‘Türkiye Yüzyılı Şehirleri’nin gözbebeği Kayseri’de Memduh Büyükkılıç ile yola devam… Halkın hizmetinde, çalışkan belediye başkanımız Kayseri’mize hayırlı uğurlu olsun. Hep birlikte yeni başlangıçlarla, güzel hizmetlerle, herkesin katılımıyla Türkiye’nin geleceğini inşa edeceğiz. Hazırız, kararlıyız’ ifadelerini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy; ‘31 Mart yerel seçimlerinde kadim şehrimiz Kayseri’de yeniden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen değerli büyüğüm Dr. Memduh Büyükkılıç’ı gönülden tebrik ediyorum. Birlikte, omuz omuza Büyük Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz ve şehrimiz için var gücümüzle çalışacağız. Başlasın Kayseri Yüzyılı. Hazırız Kararlıyız’ dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy; ‘Cumhur İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediyesine yeniden aday gösterilen kıymetli büyüğüm Memduh Büyükkılıç başkanı tebrik ediyor, Kayserimiz’e yapmış olduğu ve yapacağı katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah muvaffak etsin. Türk ve Türkiye Yüzyılında, Kayserimizde 1 Büyükşehir ve 16 ilçe olmak üzere toplam 17 belediyemizin 17’sini de hizmet ile vatandaşlarımızı buluşturmak üzere çok çalışıp kazanacağız.’ cümlelerini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu; ‘Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Hazırız, Kararlıyız! Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Memduh BÜYÜKKILIÇ Kayseri’mize hayırlı, uğurlu olsun.’ dedi.

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş; ‘Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak tensip edilen Memduh Büyükkılıç’ı kutlar, Kayseri'mize ve tüm teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ederim. Kayseri İçin Hazırız Kararlıyız’ dedi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı paylaşımda; ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden aday olarak gösterilen B.Ş.B. Başkanımız Sn. Memduh Büyükkılıç'ı tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız kararlıyız.’ Dedi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tebrik mesajında; ‘Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Memduh Büyükkılıç Başkanımı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Hazırız Kararlıyız.’ cümlelerini kullandı.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu tebrik mesajında; ‘Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde yeniden AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız olarak belirlenen Sayın Memduh Büyükkılıç'ı tebrik ediyor; hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hazırız kararlıyız.’ ifadelerini kullandı.