Bünyan Cam Seyir Terası'nda proje sunumu yapıldı

Bedeli 20 Milyon TL olan ve çalışmaları tamamlanan Keser, Bük ve Öreniçi Derelerini kapsayan Taşkın ve Sel Koruma projesinin sunumu Bünyan Cam Seyir Terası'nda gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Bünyan Cam Seyir Terası'nda proje sunumu yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun'un talebi ile bedeli 20 Milyon TL olan ve çalışmaları en hızlı şekilde tamamlanan; İlçemizde bulunan Keser, Bük ve Öreniçi Derelerini kapsayan Taşkın ve Sel Koruma projesinin sunumu; DSİ Genel Müdürü Akif Balta, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ekinci, Daire Başkanı Oğuzhan Bektaş, Şube Müdürü Emre Koç, Kayseri Bölge Müdürü Okan Bal ve Bünyan Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Dizdar'ın katılımları ile Bünyan Cam Seyir Terasında gerçekleştirildi.
Projesi geçtiğimiz yıl hazırlanan ve Başkan Altun'un takibi ile hayata geçirilmesi için çalışmaları en hızlı şekilde tamamlanan, başta Bünyan Devlet Hastanesi çevresi olmak üzere Keser, Bük ve Öreniçi Derelerini kapsayan 20 Milyon TL'lik büyük proje ile ilçemizde yaşanabilecek sel baskını, su baskını ve taşkın sorunlarının önüne geçildiğini belirten Başkan Altun, ''Aldığımız büyük yatırım ve gerçekleştirilen çalışma ile ilçemizin önemli bir altyapı ihtiyacını gidererek, kanallar nedeniyle yaşanabilecek sel baskını, su baskını ve taşkın sorununu ortadan kaldırmış olduk. Projemiz halkımıza ve Bünyan'ımıza hayırlı olsun. Büyük yatırım için DSİ'ye teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.